24.06.2018 19:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Компанія «Авакс Проф» долучилася до встановлення рекорду Тернополя

Під час фестивалю «Тернопільська Брама 2018» у файному місті встановили новий гастрономічний рекорд – приготували 1500 літрів журеку, а після фіксації рекорду кожному бажаючому роздали по порції цієї польської страви.

На приготування «Найбільшої кількості журеку в одному казані в історії Тернополя та Тернопільщини» (а саме так звучала номінація рекорду, – прим.авт.) було витрачено 16 кг масла, близько 500 літрів закваски, 125 кг цибулі, 170 кг картоплі, 700 яєць та чимало спецій. Готували страву п’ятеро шеф-кухарів впродовж чотирьох годин.

Як зазначають керівники компанії, ТОВ «Авакс Проф» вже не вперше долучається до культурних та гастрономічних подій міста. Зазвичай компанія спрямовує зусилля на допомогу у соціальній сфері, проте вже декілька разів долучалися і до кулінарного дійства.

Нагадаємо, що за результатами діяльності за минулий рік директорка  ТОВ «Авакс Проф» стала лауреатом благодійного проекту «Людина року – Меценат року».

'