19.04.2024 07:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

В усіх банківських установах Тернополя беруть комісію за здійснення комунальних платежів

Оплатити комунальні платежі за єдиною квитанцією у Тернополі можна лише в чотирьох установах:  УДППЗ Укрпошті, АТ «Ощадбанк», «Приватбанк» та «А-Банк». У всіх цих установах встановлена комісія, що знімається на користь установи при здійсненні оплати за комунальні послуги.

  • «Укрпошта»: комісія становить не менше 3 грн. і збільшується у відповідності від суми платежу (Зокрема, до 400 грн. – 1,5%, від 400 грн. до 1000 грн. – 1%, понад 1000 грн. – 0,8%).
  • «Ощадбанк»: комісія становить не менше 3 грн. через онлайн-сервіс «Ощад24/7» та 10 грн. при оплаті за «комуналку» у касі банку. Також тернополянам доведеться додатково заплатити комісію у розмірі 10 грн. за послугу з вивезення твердих побутових відходів.
  • «Приватбанк» бере комісію у розмірі 1 грн. при здійсненні оплати за комунальні платежі за допомогою сервісу «Приват 24», 2 грн. у разі сплати за послуги в терміналі самообслуговування та 3 грн. при оплаті у касі відділення.
  • Такі ж самі умови, які і «Приватбанк», пропонує «А-Банк».

Усі інші банки, що діють у Тернополі, не надають послуги з оплати за комунальні платежі за системою «єдина квитанція». Оплатити за комунальні послуги тут можна, надавши рахунок підприємства-отримувача коштів, але в такому разі здійснення комунального платежа вважається за переказ коштів і комісія за кожен такий платіж становитиме не менше 6 грн.

Єдиним варіантом оплати за комунальні платежі без комісії – це скористатися онлайн-сервісами оплати за комунальні платежі Eps.te.ua або oplata.te.ua.

Для оплати тернополянам необхідно мати будь-яку картку Visa або MasterCard. Також через ці сервіси можна дистанційно подати показники за газ, електроенергію, водопостачання, тощо.

Про усі зміни, що стосуються електронної оплат комунальних платежів та змін щодо нарахування комісії на цю послугу тернополяни можуть дізнатися на сайті komun.te.ua

Новини по темі:

У державних установах введена комісія на оплату комунальних послуг

“Ощадбанк” вводить комісію за оплату комунальних послуг

В Ощадбанку повідомили, якою є комісія на оплату комунальних послуг у їхніх установах

  Від першого грудня в «Ощадбанку» братимуть комісію за оплату комунальних послуг